Kinderfysiotherapie op afstand

Alles staat momenteel in het teken van het coronavirus, dit neemt niet weg dat je misschien ook zorgen hebt (of al had) over het bewegen van je baby of kind.

Hoewel Kinderfysiotherapie Hoep Zuid uw vragen en zorgen omtrent het bewegen van jullie kind of baby momenteel niet face-to-face kan behandelen, zijn wij telefonisch en eventueel via beeldbellen wél bereikbaar. Voor advies, uitleg en eventueel oefeningen die jullie thuis met jullie baby of kind kunnen doen, staan we jullie, juist in deze moeilijke tijd, graag bij. Daarvoor kunnen jullie, zoals altijd, zonder verwijzing van de huisarts of het consultatiebureau bij ons terecht.

Wanneer je onze praktijk belt tussen 9.00-12.00 en 12.30-14.30, zal de receptioniste een telefonische afspraak voor jullie inplannen bij één van onze kinderfysiotherapeuten. Tijdens deze telefonische afspraak zullen wij met jullie de zorgen en vragen die jullie hebben bespreken. Eventueel kunnen wij hierbij gebruik maken van filmpjes die jullie gemaakt hebben van het bewegen van jullie kind of baby, zodat wij jullie zo optimaal mogelijk kunnen adviseren. Op een andere manier dan we gewend zijn, hopen we jullie toch zo goed mogelijk te helpen.

Kinderfysiotherapie Hoep Zuid
0224-218100