UPDATE!! Fysiotherapie Hoep Zuid is blij u weer te mogen ontvangen!

UPDATE!! Fysiotherapie Hoep Zuid is blij u weer te mogen ontvangen!

Het RIVM en onze beroepsvereniging hebben besloten dat de fysiotherapie weer langzaam kan worden opgestart. Dit betekent dat Fysiotherapie Hoep Zuid vanaf volgende week de zorg weer langzaam gaat opschalen. De therapeuten proberen zoveel mogelijk zelf hun patiënten te bereiken, dit om lange wachttijden aan te telefoon te verminderen.
Deze langzame opschaling houdt in dat de therapeuten een afweging gaan maken voor welke patiënten de zorg het meest noodzakelijk is, aan de hand hiervan worden de agenda’s weer gevuld. Het kan dus voorkomen dat u nog even moet wachten voordat wij u weer kunnen ontvangen.

De ontvangst binnen de praktijk gaat gepaard met een aantal regels, graag uw aandacht hiervoor:
 

Wij vragen u bij binnenkomst de handen te wassen (er is een desinfectie display aanwezig bij binnenkomst van het pand en bij de balie)

Wij schudden geen handen

Wij willen het aantal patiënten in de wachtkamer beperken, daarom vragen wij u zoveel mogelijk alleen te komen

Wij vragen u niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak in de wachtkamer plaats te nemen en zelf een badlaken/ grote handdoek mee te nemen

Therapeuten werken waar nodig met beschermende maatregelen

Bij de volgende symptomen vragen wij u de praktijk te vermijden (en waar nodig uw afspraak af te bellen).

Neusverkoudheid

Hoest

Sputumproductie

Keelpijn

Hoofdpijn

Verhoging of koorts

Kortademigheid

Algeheel onwelbevinden

Heeft u één van deze symptomen, maar wilt u wel fysiotherapeutisch advies? Neem dan contact op voor een telefonisch consult 0224-218100.