Welkom bij Fysiotherapie Hoep Zuid te Schagen

 

Fysiotherapie Hoep Zuid mag openblijven!
Fysiotherapie is een medisch contactberoep en mag daarom in deze periode wél openblijven. Daar zijn wij als team erg blij mee omdat wij zien dat veel patiënten onze zorg hard nodig hebben! Wij kunnen dus blijven behandelen. 
De fitnessgroepen hebben wij, net als de sportscholen, moeten pauzeren. Iedereen is hiervan op de hoogte gebracht. 
Groepstrainingen onder supervisie van een fysiotherapeut kunnen vooralsnog doorgaan, hiervoor gelden aangepaste maatregelen


Mede vanwege de nieuwe maatregelen en de toename van Corona besmettingen hebben wij als praktijk een dringend advies om een mondkapje/mondmasker te dragen bij het betreden van het gezondheidscentrum. (voor meer informatie rijksoverheid.nl/mondkapjes)
Neem voor een behandeling ook een eigen badlaken en een handdoek mee. Bel uw afspraak af bij gezondheidsklachten. 
Uiteraard houden wij ons nog altijd zoveel mogelijk aan de 1,5m afstand.
Net als anders desinfecteren wij met regelmaat en vragen wij dit ook van u na het gebruik van een apparaat in de oefenzaal.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fysiotherapie Hoep Zuid is een moderne praktijk voor fysiotherapie in Schagen. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Hoep Zuid. U kunt hier terecht voor o.a, fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sensorische integratie, lymfedrainage, echografie en revalidatietraining.
 
In onze praktijk staat de cliënt met zijn hulpvraag centraal. De therapeuten luisteren naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Uw lichamelijke situatie en mogelijkheden worden onderzocht en in kaart gebracht. Eventueel na overleg met andere betrokken disciplines of therapeuten wordt een behandelplan opgesteld dat het uitgangspunt vormt voor begeleiding van uw herstelproces.

Onze unieke aanpak zorgt voor een optimale behandeling op ieder niveau. In nauwe samenwerking met u werken we aan een actief herstel. Onze manier van werken is effectief en maakt enorme verbeteringen mogelijk. En de sfeer? Laagdrempelig, prettig en ontspannen. Jong en oud, goed en slecht ter been… iedereen is welkom.

De praktijk streeft naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en is klantgericht. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister (CKR). 

 

 

Wilt u een afspraak maken? Klik hier!

 

 

         

            Klik op bovenstaand filmpje voor een virtuele tour door onze praktijk.