Welkom bij Fysiotherapie Hoep Zuid te Schagen

 

Corona maatregelen binnen Fysiotherapie Hoep Zuid

 

Het RIVM en onze beroepsgroep voor fysiotherapie hebben aangeven tot 28 april geen fysiotherapie behandelingen te geven.
 

De therapeut zal in overleg met zijn/haar patiënten besluiten of de behandeling telefonisch (evt. middels beeldbellen) kan plaatsvinden. 
 

Ben u momenteel niet bij één van onze therapeuten onder behandeling, heeft u klachten en wilt u hier advies over? Dan is het mogelijk om een telefonische afspraak in te plannen en proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. 
Op deze manier proberen wij de belasting op de huisartsen te verminderen.
 

Onze receptioniste zal dagelijks tussen 9.00 - 12.00 en 12.30 - 14.30 bereikbaar zijn om u met de juiste therapeut in contact te laten komen.  
 

Met vriendelijke groet,

Fysiotherapie Hoep Zuid

 

Fysiotherapie Hoep Zuid is een moderne praktijk voor fysiotherapie in Schagen. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Hoep Zuid. U kunt hier terecht voor o.a, fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sensorische integratie, lymfedrainage, echografie en revalidatietraining.
 
In onze praktijk staat de cliënt met zijn hulpvraag centraal. De therapeuten luisteren naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Uw lichamelijke situatie en mogelijkheden worden onderzocht en in kaart gebracht. Eventueel na overleg met andere betrokken disciplines of therapeuten wordt een behandelplan opgesteld dat het uitgangspunt vormt voor begeleiding van uw herstelproces.

Onze unieke aanpak zorgt voor een optimale behandeling op ieder niveau. In nauwe samenwerking met u werken we aan een actief herstel. Onze manier van werken is effectief en maakt enorme verbeteringen mogelijk. En de sfeer? Laagdrempelig, prettig en ontspannen. Jong en oud, goed en slecht ter been… iedereen is welkom.

De praktijk streeft naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en is klantgericht. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister (CKR). 

 

 

Wilt u een afspraak maken? Klik hier!

 

 

         

            Klik op bovenstaand filmpje voor een virtuele tour door onze praktijk.